Συστήματα Θυροτηλεφώνων & Θυροτηλεοράσεων

Η ALCOM αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων και συστήματα ενδοεπικοινωνίας. Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ηλεκτρονικών συστημάτων καθώς και η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, μας κατατάσσουν σε μια από τις πιο προηγμένες εταιρίες στον χώρο των θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την εμπορεία και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ενδοεπικοινωνίας. Το 1999 η ALCOM αποφάσισε να προχωρήσει και στον κατασκευαστικό τομέα παρόμοιων συστημάτων, αξιοποιώντας την πλούσια πείρα την οποία είχε αποκομίσει από την προηγούμενη δραστηριότητά της. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ν.Ιωνία Αττικής. Τα προϊόντα της ALCOM έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εμπεριέχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που διακρίνουν τα προϊόντα γνωστών διεθνών κατασκευαστικών εταιρειών του χώρου προσαρμοσμένα στην Ελληνική πραγματικότητα.


 


Ποιότητα
Τα προϊόντα που αναπτύσσει η ALCOM είναι πολύ υψηλού επιπέδου και διασφαλίζονται από πιστοποιητικά ποιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αισθητική
Μοντέρνα αρχιτεκτονική που προσδίδει διακριτική κομψότητα σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμη και σε χώρο υποδοχής.

Ευκρίνεια
Άψογη εικόνα σε ασπρόμαυρο ή έγχρωμο και με οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού στην κάμερα, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Ακουστική
Τέλεια ακουστική, χωρίς μικροφωνισμούς, με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου.

Τεχνολογία
Η πλέον σύγχρονη και διεθνώς εφαρμοζόμενη τεχνολογία, η κάλυψη των αυστηρών προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ποιότητα των υλικών εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας.

Ευελιξία
- Δυνατότητα δημιουργίας συνδυασμών χωρίς περιορισμούς
- Κάλυψη περισσοτέρων της μίας εισόδου
- Ενεργοποίηση περισσοτέρων της μίας θυροτηλεόρασης ή θυροτηλεφώνου ή συνδυασμού των δύο ταυτόχρονα
- Δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι πέντε λειτουργιών πέραν των βασικών

Επάρκεια
Εξασφαλισμένη επάρκεια ανταλλακτικών πέραν των δέκα ετών


Υποστήριξη
Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας έγκαιρα και αποτελεσματικά παρέχει υποστήριξη όλες τις εργάσιμες ημέρες του χρόνου


Εγγύηση
Για όλα τα συστήματά μας παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας


Εγκατάσταση
Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς την ανάγκη έργων εντοιχισμού